NOTÍCIA IMPORTANT – NOVA PLATAFORMA PER ALS CONCURSOS SOCIALS.


Les fotos dels concursos socials, de març, s’han de pujar per una nova plataforma, adjunto instruccions de com fer-ho. Rebreu un mail perquè doneu permís per estar inscrits, si no acepteu no podreu pujar les fotos. Tots els socis que es vulguin inscriure després ho tindràn que fer ells omplin les dades a la plataforma.

——————————————————–

Procediment per pujar les fotos a la nova plataforma

Entrar a la web de AFOTMiR i anar al apartat de pujar fotos, ens sortirà la mateixa finestra d’abans, baixar la finestra i sortiràn els botons següents:

Classificació monocrom, Classificació color, pujar fotos social monocrom y pujar fotos social color.

Picar en el concurs que es vol participar i ens rediccionarà a la

nova plataforma. Ens tenim que identificar i entrarem al perfil del participant, tenim que omplir els camps que ens demana (només s’ha de fer una vegada). Picar en participar i s’obrirà la finestra per pujar la foto, picar en cargar imagen i ens demanarà el Títol de l’obra, posarem el Títol i a continuación picar en seleccione archivo. Seguin aquests pasos pujarà la foto. Si tot es correcte podem veure la foto. Durant tots els díes operatíus per pujar la foto tenim l’opció de canviar-la per una altra.

Rebreu un mail quan estigui obert el termini per pujar les fotos, un altre quan hagin pujat i després del veredicte rebreu un altre perquè pugueu entrar a veure les puntuacions.

Pedro Caballero.
Vocal de concursos socials.

Comparteix

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Més notícies