L’Afotmir torna a fer doblet, guanyant les lligues espanyola i catalana!!!

L’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac ha guanyat la Lliga Espanyola de Fotografia per quarta vegada –la segona consecutiva–, sent la que més puntuació ha aconseguit entre les 120 participants. A més, tres autors de l’Afotmir han quedat entre els deu primers millor puntuats: Antoni Figueras, Manel Puigcerver i Cosme Oriol. Aquests dos últims també s’han endut el primer premi en les categories de monocrom i esports, respectivament.

L’entitat montcadenca també ha triomfat a la Lliga Catalana per setena vegada consecutiva, aconseguint la màxima puntuació entre una seixantena de clubs. En la llista dels deu millors autors repeteixen Manel Puigcerver i Cosme Oriol, i s’afegeixen Txema Lacunza i Josep M. Vintró. Per temes, Oriol ha guanyat en la categoria de natura; Antoni Figueras, en paisatge no urbà, i Vintró, en reportatge. “Felicitem als nostres associats pels resultats obtinguts, que ens tornen a situar com una entitat referent de la fotografia a nivell català i estatal”, ha dit el president de l’Afotmir, Cosme Oriol.

https://www.laveu.cat/cultura.cfm/id/605158/l_afotmir-torna-fer-doblet-guanyant-lligues-espanyola-catalana.htm#.Yr7LkcsHcVQ.whatsapp

Comparteix

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Més notícies